O stravě na soustředění jsme nikdy moc nemluvili.


 
Distributor Galasportu Omei ze Španělska přijel a přivezl pro náš tým 7kg exklusivních oliv. Ten kdo olivy nenáviděl si je zamiloval.
Jak Mikel z firmy Omei řekl, jedna olivka je více, než jakýkoli podpůrný prostředek. A tak někteří dopovali olivy po naběračkách.
  
Sportovci z jihu a západu Čech se krmili tím nejlepším a hlavně čerstvým pokrmem z regionu jižní Francie. Třeba Sushi a nebo jen obyčejné
uvařené škeble. I když mohu s lítostí říci, že ty škeble nakonec zbyly jen pro některé otrlé trenéry.

A protože tělo sportovce spotřebuje mnoho kalorií, vyrazili jsme uprostřed soustředění do restaurace, kde se za 12,9 EUR opravdu najíte.
  
Ve volné překladu "vše co chceš sníst" si můžete do prasknutí přidávat dle libosti čínské pochutiny, které jste v životě neochutnali.
Takže tohle nikdo z těchto závodníků nikdy nezažil a tak to tak dopadlo. Rekordman K. dokázal zbaštit 9 talířů. Ale když mu k večeru lehce slehl břuch,
zamyslel se nad sebou a sám od sebe si dal 13km běhu, aby ty nahromaděné joulíky ze sebe zase vystrnadil.
  
Budějovický trenér Olda Weber miluje Sushi, to každý ví, sušický Vláďa Galuška však šel po škeblích.
  
Budějovičtí rakeťáci si po pěti či sedmi-chodové večeři dopřáli ještě malý dezertík.
  
Myslím, že jsme čínskou restauraci naší návštěvou šoupli na chvíli do finančního mínusu a aspoň rok bude lepší se tam neukazovat.

Olda Weber, hlavní trenér ČB dnes slavil 35.narozeniny.
  
Přišel na pokoj a 24 lidí z týmu na něj vybaflo. Byly připravené dortíky, soudeček a první mu blahopřála Veronika Tůmová z SK Hubertusu.




Galasport vítězí      Poděkování patří Vláďovi Galuškovi za report z akce ve Francii.      Galasport vítězí