Pár záběrů z okolí trati mezi kamarády a nejen slalomáři.

  
Jedni z mála zástupců Karlovarska - rodina Kvapilů z Hubertusu. U stolečku s Martinem Kvapilem - C1 - mladí kajakáři Máťa a Kryštof.
  
Skupina z Klášterce nad Ohří. Za Petrem Matějákem je sestava C2 - Martin Kočí a Jarda Volák. A skupina Sušice - Slovensko.
  
S Vláďou Galuškou je Jirka Pašek který tehdy 15ti letého Vláďu přivedl v Sušici k vodnímu slalomu. V červeném Artur Beier z Trutnovského oddílu.
  
Roman Neugebauer a manželkou a u obytného vozu juniorské reprezentace sedí s dcerou Terezou spokojený Robert Knebel - šéftrenér sjezdařů.
   
Martin Buchtel na Lipenské trati vždy exceluje. To by si přál i Míra Blahník v zeleném triku s fyzioterapeutem /černý/ a trenérem Vojtou Blahníkem /uprostřed/.
  
Nataša z Hubertusů chtěla vyfotit s Tuňákem ale taky si přála nějakého Čerta, tak jsem jí vybral Vávru Hradílka,.....Vávro super!.
  
Ondra Červenka dnes místo závodění odpočívá s nápojem. Na vedlejším snímku je dvojice kempující u slalomové tratě vedle nás. Dlouho jsem přemýšlel odkud je znám
až mi „zapálilo“ že je to Honza „Zajíc“ Lásko, jeden z nejlepších extrémních kajakářů na světě, kterého znám jako snad i zakládajícího člena závodu Devils Extreme Race
a také z ADIDAS SICKLINE na Ötzu kde se každým rokem tohoto extrémního závodu zúčastňuje. Mezi světovou špičku se zařadil sjetím Tree Trunk gorge kde většina
jeho předchůdců za tento kousek zaplatila životem. Nakonec jsem ho našel i ve startovní listině mezi slalomáři - a nejen dnes, zde pod Lipenskou přehradou.
 
  
Vláďa Galuška s Petrem Matějákem a na vedlejším záběru creekeři z Polska vysoce hodnotí kvalitu pádel od Galasportu......proč kupovat Wernera?
 




Devils Extreme Race 2017
17.00 Start závodu DAM TO DAM
 

  
  
S kreekerkou to na Váňovi cvičilo asi 1,5 minuty než se jí podařilo z toho dostat.
  
Nakonec se jí to podařilo. Ale abych nebyl nespravedlivý, nahoře se při slalomech také sem tam plavalo.

Devils Extreme Race 2017
Startovné 1000 Kč + Lístek na vlak 200 Kč + Kemp 200 Kč
Lístek na vlak + kemp 300 Kč
Balíček na vše (startovné, vlak, kemp, tričko) 1100 Kč