Tréninky mládeže SK Hubertus
                
  Zimní období:  listopad - duben
 

1) Tělocvična - 1x týdně

  Kdy a kde: úterý 15:30 -17:00, ZŠ Májová, Ostrov. (BUS 14:30 Tržnice) 
  Cíle: rozvoj obratnosti, rychlosti, postřehu a tvůrčího myšlení. 
  Prostředky: opičí dráhy, gymnastická cvičení (akrobacie), rychlostní
  a postřehová cvičení, míčové hry, kreativní hry.

2) Bazén - 1x týdně
Kdy a kde: Thermal KV a Schwarz Nové Hamry,
uskuteční se však pouze v případě projeveného zájmu o tréninky!

Cíle: rozvoj vytrvalosti, rychlosti, rychlostní vytrvalosti, techniky plaveckých způsobů, odvahy, upevnění kladného vztahu k vodnímu prostředí, zvládnutí eskymáckého obratu.

Prostředky: plavání středních a dlouhých tratí, krátkých úseků, nácvik jednotlivých plaveckých způsobů, potápění, lovení předmětů, skoky do vody, vodní pólo, nácvik eskymáckého obratu.

3) Víkendové pobyty na horách - cca. 1x měsíčně
Kdy a kde: Ski areál Neklid, uskuteční se však pouze v případě projeveného zájmu o tréninky a dobrých sněhových podmínek.

Cíle: zvládnutí techniky jízdy na sjezdových lyžích, běžeckých lyžích a snowboardu, utváření pozitivního vztahu k horám a zimní přírodě.

Prostředky: výuka sjezdového a běžeckého lyžování, jízdy na snowboardu, hry na sněhu, bojové hry, kulturně - vzdělávací večery.

Upozornění:
Na valné hromadě SK Hubertus byla diskutována malá a nepravidelná účast na trénincích týkající se většiny z vás - mládežníků. Zajištění tréninkových podmínek znamená pro oddíl nemalé finanční výdaje, přičemž výsledky náboru se zatím jeví jako značně nejisté. Z tohoto důvodu bylo rozhodnuto, že pokud se nezmění váš přístup k tréninkům, bude náborová sekce SK Hubertus zrušena.
Znamená to pro vás jediné - pravidelně se účastnit našich tréninků !

Mgr. Martin Buchtel
 

www.skhubertus.com